Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να
λαμβάνετε ενημερώσεις.

Όνομα:
Επώνυμο:
Email:

Βέττας Νίκος
» Πρόσωπα » Ομιλητές

Βέττας Νίκος
Ο Νικόλαος Βέττας είναι Γενικός Διευθυντής στο Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) από το 2013 και καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από το 2003, όπου έχει υπηρετήσει επίσης ως Πρόεδρος του Τμήματος Οικovoμικής Επιστήμης και μέλος του Συμβουλίου του Ιδρύματος. Είναι απόφοιτος της Βαρβακείου και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος διδακτορικού από το University of Pennsylvania.

Ειδικεύεται στη Βιoμηχαvική Οργάνωση, τη Θεωρία Παιγvίωv και την Πολιτική Ανταγωνισμού & Ρύθμισης των Αγορών. Έχει εργαστεί ως Αναπληρωτής Καθηγητής στο Duke University στις Η.Π.Α., στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ως Επισκέπτης Καθηγητής στο ΙNSEAD στη Γαλλία. Είναι Associate Editor του Journal of Industrial Economics και του International Journal of Industrial Organization και Ερευνητικός Εταίρος στο Centre for Economic Policy Research (CEPR) του Λονδίνου, ενώ έχει υπάρξει μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του European Association for Research in Industrial Economics και Associate Editor του Journal of the European Economic Association.

Έχει υπηρετήσει ως τακτικό μέλος της Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού και μέλος του European Advisory Group for Competition Policy Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανταγωνισμού. Είναι συν‐ιδρυτής του www.greekeconomistsforreform.com και συν‐διοργανωτής του ετήσιου Conference for Research on Economic Theory and Econometrics.

Συμμετοχές στο ΑΣΟΙ:

Όψεις της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και προοπτικές (10.01.2017) (Ομιλητής) 

 
Αρχική Σελίδα   |    Ποιοι είμαστε    |    Σεμινάρια    |    Πρόσωπα    |    Χώρος    |    Επικοινωνία


Copyright © 2011 - www.e-history.eu -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr